Kinderopvang 't Zonnetje Nederweert-Eind

't Zonnetje

DSCF1278.JPG
DSCF8677.JPG
DSCF7306.JPG
DSCF1375.JPG
DSCF7302.JPG

’t Zonnetje biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Wij werken met een verticale groepsindeling; kinderen van 0 tot 4 jaar vormen één groep van maximaal 16 kinderen. In de groep kunnen de jongere kinderen leren van de oudere kinderen en kunnen de oudere kinderen zich verantwoordelijk leren voelen voor de jongere kinderen.

 

Wij vinden het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen bij Kinderopvang ’t Zonnetje en dat we fijn contact hebben met u als ouders. Om elke dag op een prettige manier te starten en de kinderen de mogelijkheid te geven om rustig afscheid te nemen van de ouders, zijn alle ouders elke ochtend van harte welkom om tussen 07.30 en 09.00 uur een kopje koffie te blijven drinken. Op deze manier kunt u meteen zien hoe uw kind samenspeelt met andere kinderen. Het merendeel van de ouders maakt gebruik van deze mogelijkheid, wat wij toejuichen. Aan het eind van elke dag ontvangt u van ons een kort dagverslagje zodat u de activiteiten en ontwikkeling van uw kind bij ’t Zonnetje kunt volgen.

 

 

rookvrij stempel website (002).jpg

Onze kinderopvang is rookvrij. Dat betekent dat niemand rookt in ons gebouw en op ons terrein. We doen dit omdat we het goede voorbeeld aan kinderen willen geven. Behalve gezond, is rookvrij spelen ook veilig spelen. Uit onderzoek blijkt dat als kinderen anderen zien roken zij later zelf sneller beginnen met roken. Wij vinden een rookvrije en gezonde omgeving voor iedereen belangrijk.

 

Door het jaar heen filmen wij activiteiten en leuke momenten binnen onze opvang. Dit doen wij alleen met toestemming van u als ouders. Als het moment is aangebroken dat uw kind afscheid neemt van ’t Zonnetje, krijgt het de film als herinnering mee naar huis.