Kinderopvang 't Zonnetje Nederweert-Eind

Ons team

Ons team is een team van deskundige, gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Het zijn medewerkers met veel geduld, een rustige uitstraling en respect voor het kind. Ze houden veelvuldig contact met u als ouders.

 

Met veel liefde zorgen we er elke dag weer voor dat de kinderen zich thuis voelen bij ’t Zonnetje en dat ze zich op hun eigen manier en tempo kunnen ontwikkelen. We hebben respect voor ieders talent, gedrag en eigenheid. Doordat alle medewerkers zelf moeder zijn voelen zij als geen ander aan waar de kinderen behoefte aan hebben en wat ze nodig hebben.

 

Omdat elk kind anders is en om ook kinderen met een bijzondere achtergrond welkom te kunnen heten (mits de plaatsing is in te passen in de groep), volgen wij regelmatig trainingen. Wij hebben deskundigheid in huis op het gebied van bijvoorbeeld autisme, ADHD, peutergym, muziek op schoot en de communicatiemethode ‘Gordon’. De ‘Gordon-methode’ is een opvoedingsmethode waarbij je luistert naar het kind en met het kind communiceert op basis van respect en gelijkwaardigheid.

 

Met het hele team volgen we trainingen als Voor- en vroegschoolse educatie (VVE), Triple P (basisprincipes voor positief opvoeden) en Programma Uk & Puk Gebarentaal (Nederlands ondersteund met gebaren voor peuters: hierin worden ongeveer 450 gebaren aangeboden en een zinsstructuur die aansluit op de belevingswereld van de peuter). 

 

Ons team stelt zich graag aan u voor. Klik op een naam om meer te lezen over de betreffende medewerker.

 

Groepsfoto.jpgConny

Monique

Miriam

Henriëtte

Annie

Marlie

Marion

Petra

Monique