Kinderopvang 't Zonnetje Nederweert-Eind

Miriam

Miriam.JPGIk ben Miriam, getrouwd en moeder van een dochter (1996) en twee zoons (1998). Omgaan met kinderen is altijd mijn passie geweest en ik vind het dan ook geweldig dat ik, inmiddels alweer 10 jaar geleden, bij ’t Zonnetje ben gaan werken! De prachtige, ruime locatie waar de kinderen zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn.

De gemoedelijke sfeer. Het deel uitmaken van een hecht, gezellig en enthousiast team. Het contact met ouders, die hun dierbaarste bezit aan ons toevertrouwen. Maar vooral ook het zorgen voor en het genieten van de kinderen maakt dat ik veel voldoening uit mijn werk haal!

 

We hebben de kinderen veel te bieden, maar krijgen er ook zoveel voor terug; blije gezichtjes, een schattig lief lachje, grappige uitspraken, een spontane knuffel… Dat geeft energie!!

Fijn ook dat ik als pedagogisch medewerker de kinderen kan volgen in de ontwikkeling vanaf het moment dat ze komen, tot ze naar de basisschool gaan. Ieder op z’n eigen manier en in zijn eigen tempo. Want ieder kind is uniek! En dat is mooi om te zien.

 

 

terug naar vorige pagina