Kinderopvang 't Zonnetje Nederweert-Eind

Marlie

Marlie.JPGMijn naam is Marlie Schroën en ik werk sinds 2005 bij kinderopvang ’t Zonnetje. Daarvoor heb ik een aantal jaren bij de peuterspeelzaal in Nederweert en Budschop gewerkt. Het werken bij ’t Zonnetje geeft mij heel veel voldoening.  Het samenwerken met een goed team dat altijd klaar staat voor de kinderen, hun ouders maar ook voor collega’s zorgt ervoor dat ik er geniet van elke dag. De lach en soms de traan waarmee de kinderen

’s morgens binnenkomen maken mij er iedere keer weer van bewust dat ouders ons hun dierbaarste bezit toevertrouwen. Heel belangrijk vind ik het respect hebben voor ieder kind. We zijn allemaal anders en iedereen is goed zoals hij of zij is.

 

De tijd die wij aan het begin en het einde van de dag maken om een praatje te maken met de ouders zie ik als heel waardevol. Als moeder van 2 kinderen kan ik me heel goed inleven in situaties waar sommige ouders vragen over hebben. Niet alleen vragen over opvoeding of gedrag maar ook leuke herkenbare momenten die je kunt delen.

 

Groetjes Marlie

 

 

terug naar vorige pagina