Kinderopvang 't Zonnetje Nederweert-Eind

Locatie

DSC00150.JPG
DSC00333 (2).jpg
DSCF4820.JPG

’t Zonnetje is een kleinschalige kinderopvang in een landelijke omgeving in Nederweert-Eind. De locatie is eenvoudig te bereiken door haar ligging nabij de A2. De accommodatie bestaat uit een vrolijke en veilige speel- en eetruimte en drie slaapgelegenheden. Uw kind kan naar hartenlust spelen in onze prachtige, uitdagende tuin met speeltoestellen, zandbak, verkeersplein en buitenbox voor baby’s. Hier kunnen de kinderen zich optimaal ontwikkelen en worden ze uitgedaagd in de sociale en motorische ontwikkeling.

 

KinderboerderijDSCF4611.JPG

Houdt uw kind van dieren? Dat treft. In onze kleine kinderboerderij kan uw kind vriendjes worden met de geiten, schapen en paarden. Ook mogen de kinderen meehelpen de kippen en de konijnen te verzorgen.

 

Buiten slapen

DSCF9840.JPGWat is er nou gezonder dan lekker buiten slapen tussen de vertrouwde geluiden van spelende kinderen? Dat kan uw kind in onze ‘buitendromer’, met toestemming van u als ouders. Even lekker een dutje doen in de frisse buitenlucht. De bedjes zijn afgesloten zodat de andere kinderen deze niet open kunnen maken. Ook kan ongedierte er niet bij komen. Uw kind is in de buitendromer beschermd tegen zonnestralen. Vanzelfsprekend houden onze medewerkers goed rekening met de weersomstandigheden. De buitendromer staat zo opgesteld dat de leidsters van binnenuit de kinderen kunnen zien liggen.

 

De buitenlucht is goed voor de kinderen. Door veel buiten te zijn zijn kinderen minder snel verkouden. Ze slapen buiten ook vaak beter en langer. Door het geluid van de natuur kunnen ze zich beter ontspannen. Ze horen de vogeltjes fluiten en de bladeren ritselen en worden daar lekker dromerig van waardoor ze rustig in slaap vallen.

 

buiten zijn